Topfoto
Mid top

Blog

Chefs(R)Evolution

Persbericht
Ontdek, proef en beleef de BOERenmarkt XL!
Op zondag 18 en maandag 19 september 2016 vindt de derde editie van ‘Chefs (R)Evolution’ plaats, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom De Librije en Theater De Spiegel in Hanzestad Zwolle. Dit culinaire festival wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. Laat u verrassen tijdens de gratis toegankelijke BOERenmarkt XL, waarbij u op een laagdrempelige wijze kennismaakt met de producten en ingrediënten die Nederland rijk is.

BOERenmarkt XL
Op de BOERenmarkt XL ontdekt u een dertigtal (wijn-)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer en u kan genieten van hun (h)eerlijke producten. Ook is er een fijne selectie aan Alliance Gastronomique-chefs aanwezig die de heerlijkste gerechtjes bereiden in samenwerking met één van de boeren. Voor slechts € 9,00 proeft u een bijzondere wijn-/spijs combinatie! De BOERenmarkt XL vindt plaats op 18 en 19 september van 12.00 tot 20.00 uur.

Ontdek nog meer tijdens Chefs(R)Evolution… 
• Theaterrestaurant Koperen Kees wordt omgetoverd tot Librije’s Kantine. Hier heeft u de keuze uit een selectie van
  Librije-klassiekers. Ook ontdekt u hier de Champagne Henriot- en oesterbar.
• Tijdens de kookdemonstraties in Theater de Spiegel presenteren internationale topchefs hun keuken en persoonlijke   kwaliteiten. Laat u inspireren en verwonderen!
• In het Strobalenrestaurant bereiden de Librije-chefs de heerlijkste gerechtjes.
• Op het pontonrestaurant worden côte de boeufs voor u bereid.
• Spectaculaire kookwedstrijden zoals de HillBilly Contest, waarbij 6 jonge talenten twee gerechtjes met regionale   ingrediënten bereiden en deze worden gejureerd door Jonnie Boer, Gert de Mangeleer en Mac van Dinther.
• Bijzondere wijn-, bier- en whiskytastings.
• Kijk op onder andere ons online magazine op www.chefsrevolution.com voor het hele programma, want er is nog zoveel
  meer te zien en te proeven.

Partners
Chefs(R)Evolution 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, Alliance Gastronomique, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Champagne Henriot, Hanos, IENS, Gin & Jonnie, Koninklijke Euroma, Lindenhoff BV, Rational, Schmidt Zeevis, VanDrie Group Kalfsvlees, Wensink Mercedes-Benz, Wijnkooperij De Lange, Zwolle Marketing, Vechtdal Overijssel, Salland Marketing en IJsseldelta.
 

Voor meer informatie KLIK hier

Plaats een reactie

Naam
E-mail
Bericht
Controle
 
Mid bot
 
 
 

Contact

Roggestraat 69
7683 AG Den Ham
T +31(0)546-624005
E info@puregraze.com
© 2017 Pure Graze | Design: Studio Buskruit | Realisatie: Sologic