Natuurlijk werken

Onafhankelijk, met plezier in het werk!

Maximale onafhankelijkheid en plezier in het werk zijn het streven van veehouders die gebruik maken van de advisering van Pure Graze®. Onafhankelijkheid van de bank, lage vaste kosten en lage variabele kosten, als loonwerk, veearts, krachtvoer en kunstmest, leiden tot een lage kostprijs.

Roest, rot en afschrijvingen houden u arm!

Lage kosten, hoog gezinsinkomen:

De adviezen van Pure Graze® zijn gericht op kostprijsverlaging en een verbetering van het rendement. Daardoor hebben verschillende Pure Grazers een kostprijs die 8 tot 15 cent lager ligt dan voor ze gebruik maakten van de advisering van Pure Graze®. De adviezen van Pure Graze® zijn toepasbaar voor schapen, geiten, zoogkoeien, vleesvee en melkvee.

WUR berekende een stijging van het inkomen van 57%

Veel veehouders zijn van mening dat bedrijfsvergroting de manier is om te overleven. Kostprijsverlaging met “Natuurlijk werken” van Pure Graze® is een goed alternatief. Daarmee gaan we uit van de kracht van het bedrijf maximalisatie van de beweiding en het goed afstemmen van de productiemiddelen. Zeker met een schommelende melkprijs is het belangrijk de kosten en het investeringsniveau laag te houden.

De kernpunten van “Natuurlijk Werken”
  • Veranderen van het beweidingsmanagement.
  • Maximalisatie van de beweiding.
  • Reductie of eliminatie van de kosten.

Naast een lagere kostprijs en een beter rendement, biedt “Natuurlijk Werken” een comfortabele levensstijl, door een lage werkdruk en een beter rendement op vermogen waardoor er weinig financiële druk is.

Meer tijd voor jezelf, je gezin en dierbaren!

“Natuurlijk Werken” werkt met een gesloten kringloop en verhoogd de bodemvruchtbaarheid op een natuurlijke manier. Dit komt onder andere door de unieke beweidingsstrategie en het gebruik van Saladebuffetten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.