Gra(a)sproducten

Grasgevoerd vlees, Graskaas en het Saladebuffet

Bekijk onze producten in het menu die aan de linkerkant staat weergegeven.

Grasgevoerd vlees
Voor al ons vlees geldt dat onze dieren opgefokt worden volgens het Pure Graze® Handboek. Op deze wijze bent u verzekerd van het meest gezonde en diervriendelijkste stuk vlees.

Lekker buiten leven! Onze dieren leven zoveel mogelijk buiten en weiden op het speciaal ontwikkeld Saladebuffet®. Dit Saladebuffet® bestaat uit grassen, klavers en kruiden.

Strip Grazen betekent dat de Pure Graze® dieren meerdere malen per dag een nieuw stuk weide krijgen om te grazen. Zo vervangen we tot 60% van het krachtvoer door ruwvoer. Goed voor het milieu, maar ook goed voor de smaak van het vlees!

Garantie Antibiotica-vrij: Door de natuurlijke leefomstandigheden is antibiotica niet nodig. Mocht een dier ziek worden hebben we goede alternatieven. Mocht een dier behandeling nodig hebben, dan verlaat ze het Pure Graze® programma. Dat is uw garantie dat uw Pure Graze® vlees beslist antibiotica-vrij is!

Herkomst: Al ons vlees is traceerbaar tot aan de bron. Zodoende weten we waar een dier geboren is en hoe de opfokcondities zijn geweest.