Vlees in de kuip

Pure Graze®: een stap verder dan biologisch….

Wat ligt er op mijn bord?
De bewuste consument is kritisch en wil weten waar het eten is geproduceerd, onder welke omstandigheden en welke voedingswaarden het heeft.

Je bent wat je eet
Zelfs de Grieken wisten het al: “Je voedsel is je medicijn, je medicijn is je voedsel.” Eet gezond, geef je lichaam de bouwstenen die het nodig heeft om gezond te blijven.

(H)eerlijk vlees uit Nederland
Onze producten zitten boordevol met alles wat de natuur te bieden heeft. Zonder gebruik van antibiotica en toevoegingen van medicijnen. Smakelijk vlees ruikt lekker en heeft de structuur zoals vlees eruit hoort te zien.

Natuurlijk diervriendelijk
De vleesproducten van Pure Graze® zijn meer dan alleen biologisch vlees. Pure Graze® werkt volgens de eigen ontwikkelde franchise formule “Natuurlijk Werken®” waar een netwerk van veehouders aan deelnemen. De dieren grazen bijna het hele jaar door in de buitenlucht in een speciaal samengesteld Saladebuffet® en krijgen veel beweging. Daarnaast maken we geen gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

Regionaal geproduceerd en geconsumeerd

De deelnemende boeren vindt u door heel Nederland. Op deze manier kunnen de producten regionaal geproduceerd, verwerkt en geconsumeerd worden. Pure Graze® producten dragen bij  aan een versterking van de lokale economie en een energiezuinige wereld.
De gemiddelde maaltijden uit de supermarkt legt, voor dat het bij u op het bord ligt, een afstand van 17.000 kilometer af. Onze producten leggen maximaal een afstand af van 200 kilometer.